چند مینیاپولیس افسران پلیس با صدور نامه سرگشاده پنج شنبه شماری از جورج فلوید, استقبال رئیس Medaria Arradondo و به دنبال کار نسبت به دست آوردن اعتماد عمومی است.

نامه ای به دست آمده توسط استار تریبیون, آغاز می شود, “عزیز همه — اما به خصوص مینیاپولیس شهروندان” و ادعا می کند برای نشان دادن اینکه چگونه این “اکثریت” از مینیاپولیس افسران پلیس احساس می کنم در این لحظه.

“ما مایل به کار با شما و برای شما به دست آوردن مجدد اعتماد” آن را بخوانید در حالی که همچنین ساخت روشن است که در این نامه است نه نماینده, افسران پلیس,’ فدراسیون مینیاپولیس با آن Arradondo گفت که او توقف مذاکرات قرارداد.

نویسندگان “از صمیم قلب محکوم” اخراج افسر درک چوین است که در زندان در انتظار محاکمه در درجه دوم اتهام قتل جورج فلوید. چوین دستگیر شد در فیلم فشار دادن زانو خود را به گردن فلوید در جنوب مینیاپولیس خیابان در اوایل این ماه به او التماس کرد به نفس قبل از آگاهی او از دست داده و مرده است. دو نفر دیگر در حال حاضر-سابق افسران J الکساندر Kueng و توماس لین برگزار شد فلوید پایین و یک سوم Tou Thao نگه داشته تماشاچیان در خلیج. آنها نیز از کار اخراج شده و در حال شارژ با کمک و معاونت در جرم قتل عمد و غيرعمد.

“مثل ما درک چوین زمان سوگند به نگه داشتن حرمت زندگی با ارزش ترین,” افسران نوشت. “Derek چوین شکست خورده به عنوان یک انسان و محروم جورج فلوید از شأن خود و زندگی است. این است که ما که هستیم.”

چهار افسران درگیر در Floyd مرگ بودند از کار اخراج شده توسط Arradondo روز بعد شده اند و با عنوان جرم جنایی متهم شده است. جرم و جنایت مشتعل روز از تظاهرات و رهبری فعلی جنبش پال خواستار قطع بودجه دولت و یا منحل مینیاپولیس اداره پلیس. شهردار یعقوب فری گفت: او از اصلاحات در بخش — نه عمده فروشی ساختارشکنی. نه اعضای شورای شهر هستند گفت: آنها می خواهند به “آغاز روند پایان دادن به” بخش.

در این زمان افسران نوشت که این نامه بیشتر کاهش یافته است اظهار نظر کرد و گفت: این نامه برای خود صحبت می کند. اما این یک نمونه نادر از افسران موضع خارج صفوف خود را.

این signees اما شامل برخی از برجسته ترین و مورد احترام افسران از جمله Cmdr. چارلی آدامز که در حال حاضر اجرا می شود در بخش تعامل جامعه تلاش..

ستوان علامت Klukow که در حال حاضر با این نسخهها کار در حوزه در مرکز شهر, مینیاپولیس, ارائه شده مشابه برای حفاظت از شهردار سابق R. T. Rybak به عنوان افسر مایک کیرچن. کیرچن و Klukow را نیز به عنوان “دوچرخه پلیس برای بچه ها” برای سال در جنوب مینیاپولیس ارائه اهدا دوچرخه به کودکان و نوجوانان و مصرف آنها را به دوقلوها بازی ها.

همچنین در نامه Lieutenants ریک زیمرمن اجرا می شود که این قتل واحد دارسی Klund که دستورات 1st حوزه جامعه پاسخ تیم دو تا از با تجربه ترین قتل محققان در سه دهه گذشته همراه با جان Delmonico رئیس سابق اتحادیه است که نشان دهنده پلیس.

همه می گویند که آنها آماده هستند برای گوش دادن و در آغوش خواستار تغییر و اصلاح و بازسازی است.

“ما رهبران رسمی و غیر رسمی و از تمام رده ها در مینیاپولیس اداره پلیس” در این نامه گفت. “ما نه اتحادیه و یا دولت. ما افسران که نشان دهنده صدای صدها نفر از دیگر مینیاپولیس افسران پلیس. صدها نفر. ما اذعان کرد که رئیس Arradondo نیازهای هر یک از ما به وحی او را دنبال کنید در حالی که او به ما نشان می دهد راه است.”

دیگر امضا کنندگان این نامه عبارتند از: کریستی نلسون نیک Torborg پیت استانتون, Gary Nelson غنی جکسون, محمد عبدالهی, Molly فیشر و استیو مک کارتی.

روز پنج شنبه یک گروه از جامعه مدنی حمایت Arradondo و ناودان شورای شهر و شهردار یعقوب فری سیاسی و عضو کمیته نیروهای مسلح سنا در رسانه ملی.

این گروه بیش از دو دوجین رهبری Nekima لوی-آرمسترانگ و برگرد. برایان Herron, نیز نامیده می شود برای اتحادیه پلیس برای اثبات آنها در کنار امنیت عمومی توسط برکناری انتخاب رئیس اتحادیه باب Kroll.

لوی-آرمسترانگ گفت: اعضای شورا که خواستار انحلال یا defunding پلیس در حال تلاش برای کسب امتیاز سیاسی بدون ارائه طرح های خاص.

هیچ یک از فعالان مطلع شدند و یا مشورت در مورد ایده های قبل از نه نفر اعضای شورای تایید آنها در آخر هفته گذشته.

“آنها غاصب را از مردم با پریدن تا کنون پیش رو در واقع بدون” مشاوره لوی-آرمسترانگ گفت. “شورای شهر است نه صالح برای رسیدگی به وضعیت” نه شهردار.

Arradondo اما بلافاصله اخراج چهار افسران درگیر در Floyd مرگ و منتقل شدید به بحث و گفتگو با اتحادیه, او گفت:.

توییتر: @rochelleolson

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de