Bellecour گاوین Kaysen چهار ستاره, فرانسوی, اغذیه فروشی و مشروب فروشی و نانوایی در Wayzata بسته شده است به طور دائم.

Kaysen اعلام تعطیلی روز شنبه در یک e-mail از Soigné مهمان نوازی و گروه در رسانه های اجتماعی.

“همانطور که می دانید آینده از مهمان نوازی حرفه لرزاند بوده است و ادامه خواهد لرزاند توسط pandemic,” او نوشت. “… بیش از چهار ماه گذشته ما انجام داده اند همه چیز را ما می توانیم به محوری انطباق و تغییر مدل در تلاش برای حمایت از جامعه ارائه کار معنی دار برای تیم ما و یک فضا به شما خوش آمد به یک بار دیگر.

“به عنوان روز و هفته گذشته ما متوجه شده اند که در یک محل است که بسیار وابسته به فصلی موفقیت ما در حال از دست دادن بیشتر از ما می تواند حفظ. زمانی که این بیماری همه گیر آمد, آن را فقط به عنوان ما منتطر فصل و توانایی ما برای جستن به عقب شده است بسیار محدود است.

“به عنوان یک نتیجه ما به این تصمیم دردناک به Bellecour بلافاصله موثر” Kaysen ادامه داد. “از دست دادن این رستوران پر من با غم و اندوه و نا امیدی اما من باقی می ماند فروتن با حمایت قاطع از تیم مدیریت و مهمانان است.”

Bellecour باز در سال 2017, دوم, مینه سوتا تلاش از جیمز ریش برنده جایزه آشپز و رستوران که قبلا برنده تمجید برای قاشق و پایدار در مینیاپولیس.

در نقد و بررسی استار تریبیون رستوران منتقد ریک نلسون به نام Bellecour “نادر شهرهای دوقلو رستوران است که می داند که دقیقا آنچه در آن است — در این مورد راست, مدرن, فرانسوی, اغذیه فروشی و مشروب فروشی — و پس از آن می رود در مورد کسب و کار از انجام آنچه در آن می کند بسیار خوب است.”

آن را در حال حاضر پر حادثه در هفته به رستوران و Kaysen شرکت. یک pop-up Bellecour نانوایی های این صنعت دست از آشپز شیرینی دایان Moua افتتاح شد دوشنبه در مینیاپولیس در سراسر خیابان را از Kaysen را با قاشق و با ثبات است.

روز دوشنبه Wayzata رستوران بسته به تمیز کردن پس از یک عضو تیم آزمایش مثبت برای COVID-19.

Bellecour تا به حال فقط بازگشت به داخل سالن ناهارخوری پس از ارائه takeout برای چند ماه گذشته است.

پنج شنبه گذشته در میزگردی با استار تریبیون در آینده از رستوران ها Kaysen پیش بینی Bellecour پایان.

“Bellecour شده است باز یک هفته پس من لازم نیست یک تن از اطلاعات. در تابستان ما به طور معمول انجام 300 تا 400 نفر در یک شنبه شب. در حال حاضر ما در حال انجام 100 تا 120. که نمی خواهد پرواز برای مدت طولانی,” او گفت:. “من درخواست خودم ‘آیا با نام تجاری باز بماند به ماندن باز؟’ من لازم نیست که یک جواب فقط به خاطر من نیست به اندازه کافی داده نشده اما در هفته سه بعدی من خواهد شد که اطلاعات واقعا درک چه نوع از محورهای ما نیاز به. چه اتفاقی می افتد زمانی که آن را سرد ؟ چه کنیم که ما نمی تواند نشستن در خارج کنه ؟ که تغییرات بازی برای همه است.”

Kaysen دیگر رستوران ها, قاشق و پایدار و دمی و همچنین Bellecour pop-up نانوایی باز باقی می ماند.

Bellecour را بسته است که در میان بیشتر با مشخصات بالا رستوران تلفات از COVID-19. چهار ستاره لیسانس کشاورز و آن نانوایی واقع در خیابان از جدید Bellecour pop-up اعلام کرد در پایان ماه آوریل است که آن را نمی خواهد بازگشایی شده است.

 

@SharynJackson

 

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

دانلود رایگان مقاله