پمپ هوا رانده می شود

در سال های اخیر دستگاه های اسپرسو با پمپ هوا پدیدار شده اند. این ماشین ها از هوای فشرده برای وارد کردن آب گرم به داخل قهوه استفاده می کنند. آب گرم معمولاً از یک کتری یا قمقمه ترمو اضافه می شود. هوای فشرده از پمپ دستی N2 یا CO تولید می شود

2 کارتریج یا یک کمپرسور برقی. یکی از مزایای ماشین های پمپ هوا این است که بسیار کوچکتر و سبک تر از ماشین های برقی هستند. آنها اغلب دستی و قابل حمل هستند. اولین دستگاه پمپ هوا AeroPress بود که توسط آلن آدلر ، مخترع آمریکایی اختراع شد و در سال 2005 معرفی شد. Handpresso Wild ، اختراع شده توسط Nielsen Innovation SARL ، خانه نوآوری فرانسوی ، در 2007 معرفی شد.

 

قطعات ماشین

 

گروهی از دستگاه اسپرسو ساز داخلی

یک سر گروه (یا سر گروه) گیرنده فیلتر قابل جابجایی (یا دسته گروه) است. یک دستگاه اسپرسو معمولی معمولاً فقط یک سر گروه دارد ، در حالی که ماشین های حرفه ای محبوب ، مانند دستگاه های مورد استفاده در کافی شاپ های تجاری ، می توانند از یک تا هفت دستگاه را در خود جای دهند. در طول فرآیند استخراج یک قاشق اسپرسو ، آب گرم تحت فشار از طریق سر گروه خارج می شود. سر گروه شامل سوراخ های زیادی (دوش) است که سعی می کنند آب تحت فشار را به طور مساوی بر روی سطح آسیاب های موجود در سبد portafilter توزیع کرده و در نتیجه به جریان مقطعی یکنواخت دست یابند. [4]

 

 

Portafilter دستگاه اسپرسو خانگی با دستکاری روی آن

یک پورتافیلتر (یا دسته دسته) به سر گروه ماشین های اسپرسو نیمه اتوماتیک و پیستونی متصل می شود و یک تکه تکه شده از قهوه را در سبد خود حمل می کند. معمولاً برای حفظ گرما بهتر از برنج ساخته می شود و توسط یک دسته پلاستیکی یا چوبی به آن متصل می شود. پورتافیلتر با واشر دستگاه اسپرسو مهر و موم ایجاد می کند و آب گرم با فشار بالا را از طریق قهوه هدایت می کند. خرده فروشان پس از بازار نیز فیلترهای پورتافیله ته ته می فروشند که تماس اسپرسو با هر فلز را به حداقل می رساند. فیلتر پرتافل بی انتها یکی از ابزارهای بارستا برای تجزیه و تحلیل کیفیت آسیاب قهوه و یکنواختی استخراج است و امکان بررسی بصری “کانال” یا وضعیتی را فراهم می کند که در آن آب می تواند در حفره اسپرسو سوراخ کند. فرآیند دم کشیدن منجر به استخراج ضعیف می شود. اغلب ، باریستاها پس از کشیدن شات ، از جعبه های قفل کن برای ذخیره کردن قهوه های اسپرسو استفاده می کنند.

 

اتوماسیون

 

تهیه اسپرسو با فیلتر پرتافیل “ته ته”

به ماشینهایی که دارای پمپ ، سنسور ، سوپاپ و آسیاب برای خودکارسازی فرآیند دم آوری هستند ، عموماً اتوماتیک گفته می شود.

 

نیمه خود کار

برای رساندن آب به جای نیروی دستی از پمپ استفاده کنید. فشار باقیمانده دم در سبد از طریق یک شیر سه طرفه آزاد می شود.

خودکار

این ماشین ها همچنین میزان دم کرده را خودکار می کنند (بنابراین زمان دم کشیدن به طور غیر مستقیم). آنها این کار را با افزودن یک جریان سنج خطی به سر گروه انجام می دهند: هنگامی که مقدار برنامه ریزی شده آب از متر عبور کرده است ، پمپ خاموش می شود. سنگ زنی و ضربه زدن هنوز دستی است.

فوق خودکار

این دستگاه ها به طور خودکار قهوه را آسیاب می کنند ، آن را تفت می دهند و شات اسپرسو را استخراج می کنند. اپراتور فقط باید قیف حبوبات را پر کند و در صورت عدم اتصال دستگاه به خط آب ، آب را به مخزن اضافه کنید. برخی از مدلها دارای یک دستگاه اتوماتیک برای کف کردن و پخش شیر هستند. دستگاه های فوق اتوماتیک توانایی تمیز کردن و آسیاب دستی قهوه را از بین می برند که ممکن است بر کیفیت اسپرسو تأثیر بگذارد.

موسسات تجاری عموماً از ماشین های نیمه اتوماتیک با چندین سر گروه استفاده می کنند. این مدلها بسیار بزرگتر از مدلهای مصرف کننده هستند و می توانند سریعتر عکس اسپرسو تولید کنند. بسیاری از ماشینهای تجاری می توانند در حالت اتوماتیک کار کنند.

 

ماشین های دستی یا نیمه اتوماتیک کنترل بیشتری بر کیفیت عکسبرداری ارائه می دهند. از آنجا که زمان قطع شات (زمان دم) یک متغیر مهم است ، که اغلب به صورت شات به شات تنظیم می شود ، ماشین های نیمه اتوماتیک اغلب بر اتوماتیک ترجیح داده می شوند ، اگرچه برخی از ماشین ها اتوماتیک هستند. [5] دستگاه های دستی در اروپا بیشتر محبوبیت دارند ، جایی که نوشیدن اسپرسو مستقیم بیشتر رایج است.

 

اکثر ماشین های فوق اتوماتیک جمع و جورتر از دستگاه هایی با آسیاب جداگانه هستند.

 

دانلود رایگان مقاله