طریقه مصرف سیر سیاه دکتر بیزبرای لاغری

طریقه مصرف سیر سیاه دکتر بیزبرای لاغری
بررسی این نوع سیر از نگاه کارشناسان و محققان تغذیه
متخصصان تغذیه می گویند سیر سیاه به عنوان یک عامل مهم برای چربی سوزی و کاهش وزن شناخته شده و دارای اثرات درمانی بسیاری از جمله ضد سرطان، ضد چاقی، سیستم ایمنی بدن، کاهش چربی خون، آنتی اکسیدان، محافظ سلول های کبدی و اثرات محافظتی است. عصبی شدن ناشی از سیر سیاه در چند دهه اخیر گزارش شده است.

به گفته متخصصان تغذیه، سیر سیاه دکتر بیز تا حدودی از پیری زودرس جلوگیری می کند و همچنین در پیشگیری و درمان بیماری های تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان موثر است.
مطالعات نشان می دهد که؛ این ماده می تواند در آرتروز و دردهای عضلانی مفید باشد و خاصیت انرژی دارد و افرادی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است با خوردن این غذا می توانند سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند. سیر سیاه را نمی توان به تنهایی استفاده کرد. مشکلات بدن معجزه می کند اما آنچه مشخص است خواص بی نظیر این ماده غذایی است که با مصرف طولانی مدت به آن دست می یابد.
دکتر سعید مرادی پور متخصص تغذیه با اشاره به خواص سیر سیاه دکتر بیز گفت: با توجه به ارزش غذایی و اثرات سیر سیاه توصیه می کنیم این ماده ارزشمند را به عنوان سیر سیاه در رژیم غذایی خود بگنجانید. پیشگیری از بیماری های قلبی باعث کاهش فشار خون و کاهش غلظت خون می شود.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: سیر سیاه در مقایسه با سیر خام، رنگ سیاه معمولی، طعم شیرین و بافتی جویدنی و بدون بوی نامطبوع دارد.
وی گفت: سیر سیاه در مقایسه با سیر تازه دارای مقادیر بالایی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند پلی فنول ها، فلاونوئیدها، مشتقات تتراهیدرو بتا کربولین و ترکیبات ارگانوسولفور است. به خاطر داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر مواد مغذی و خواص حسی می شود، بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه می شود.

وی گفت: شواهدی از اثرات درمانی سیر سیاه در چند دهه گذشته گزارش شده است که از جمله آنها می توان به اثرات ضد سرطانی، ضد چاقی، سیستم ایمنی، کاهش چربی خون، آنتی اکسیدان، محافظ سلول های کبدی و اثرات محافظتی عصبی اشاره کرد. سیر سیاه به عنوان یک وسیله مهم برای چربی سوزی و کاهش وزن شناخته شده است.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: سیر سیاه دکتر بیز نیز می تواند تا حدودی از پیری زودرس جلوگیری کند. مطالعات نشان می دهد که در پیشگیری و درمان بیماری های تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز موثر است.

مرادی پور با اشاره به خواص «سیر سیاه» برای کلاژن سازی، افزود: جوانان خلاق ایرانی خط تولید سیر سیاه را در کشور طراحی و بومی سازی کرده اند. همچنین می تواند برای آرتروز و دردهای عضلانی مفید باشد و خاصیت انرژی زا دارد.
او گفت: «افرادی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است با خوردن این غذا، قدرت دفاعی بدنشان را تقویت می‌کنند. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن قرن هاست که سیر سیاه را به عنوان یک غذای سنتی تولید کرده و از آن استفاده می کنند.

دانلود رایگان مقاله

ایندکسر