سیر سیاه (black-garlic)-معرفی جامع و خواص شگفت انگیز – فروشگاه ماچیکور

سیر ترشی هفت ساله بسیار نرم است و به اصطلاح «در دهان آب میشود». سیر به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 – 70 درجه سانتی گرد در رطوبت 80 درصد نگهداری می شود. در این فرآیند، سیر سفید در دستگاه های ویژه ای، تحت حرارت 60 تا 90 درجه سانتی گراد قرار گرفته و در رطوبت 80 تا 90 درصد قرار گرفته و پس از تبخیر آب میان بافتی، سیر سیاه با بافتی نرم و ژله ای به وجود خواهد آمد. طریقه مصرف سیر سیاه دکتر بیز برای لاغری را می توانید در سایت مخصوص آن و توسط مشاوران این شرکت دریافت کنید. این شرکت از دستگاه های تخمیر کننده ژاپنی در این زمینه بهره می برد. سیر سیاه دکتر بیز ازجمله محصولات ارگانیک هستند که امروزه با اقبال بین المللی مواجه شده است حبه های سیر تازه حاوی آمینو اسید و انواع قند هستند، از این رو وقتی تخمیر می شوند به رنگ سیاه در می آیند. سیرها به مرور زمان تغییر رنگ میدهند و به رنگ قهوهای درمیآیند. با این تفاوت که در مدت هفت سال از این سیر ترشی استفاده نکنید و اجازه دهید کاملا خواص آن حفظ شود و به مرور زمان به خواص آن افزوده شود.

سیر سیاه لاغری دکتر بیز دارای خواص متنوعی می باشد که بدون شک افراد علاقه مند به این موضوع می توانند از این مزایا نهایت بهره را ببرند. اگر به دنبال خرید سیر سیاه مرغوبی هستید که مراحل تولید آن طبق استانداردهای کیفی طی شده باشد، بهتر است این محصول را از شرکتهای معتبر تهیه کنید و از خرید آن از فروشگاهها یا سایتهای گمنام که تضمینی در مورد کیفیت وبهداشتی بودن محصول آنها وجود ندارد، خودداری کنید. آسمان شاهد باشد، زمین شاهد باشد، خداوند شاهد باشد، پهلوانان و زنان و مردان قبیله شاهد باشند، من به رضای دل جانم را به تو بخشیدم! سپس داخل ظرف بریزید و تا جایی که سرکه روی سیرها را بپوشاند، ان را اضافه کنید. پس از خنک شدن آنها، سیرها را در ظرف ترشی بریزید و روی آنها را با سرکه بپوشانید. داخل ظرف سرکه بریزید تا جایی که روی سیرها را بپوشاند. نمک را نیز داخل ظرف بریزید.

از طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله برای دارو در طب سنتی نیز استفاده میشود و این ترشی، درمانی برای بسیاری از بیماریها است. برای تهیه این ترشی، سیرها را به طور منظم در ظرف ترشی بچینید. مخلوط را در ظرف بریزید تا اطراف بادمجانها را پُر کند. بعد از آن تمامی مواد را با سیرها مخلوط کرده و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشند. اجازه ندهید سیرها نرم یا له شوند. اگر در فصلهای دیگر تمایل به تهیه ترشی سیر دارید، طرز تهیه سیر ترشی تفاوتی نمیکند، فقط باید سیر خشک را یک تا چند روز در آب خیس کنید، سپس اگر ریشه دارد آن را جدا کرده و اجازه دهید خشک شود. یک کیلو سیر، ۲ قاشق غذاخوری سس سویا، کمتر از نصف پیمانه رب انار، نصف تکه نبات، سرکه بالزامیک یا سرکه معمولی نیز به اندازهای اضافه شود که روی سیرها را بپوشاند. این آمار در صورتی است که در کشورمان ایران از لحاظ تولید سیر ، در رتبه سوم دنیا قرار دارد ولی متاسفانه مردمانمان علاقه چندانی به مصرف سیر ندارند . در چند سال اخیر تنوع بسیار زیادی از برندهای مختلف تولید کننده این محصول در بازار موجود بوده و در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته است.

پس از اینکه چند روز از درست کردن ترشی گذشت، مقداری از سرکه توسط سیرها جذب میشود. این ترشی طرفداران بیشتری را جذب کرده است چون سریع حاضر میشود و نیازی نیست ۶ ماه صبر کنید. در صورتی که اگر بخواهید ترشی سیر شما به روش طبیعی تیره شود، باید هفت سال صبر کنید. سیری که راحت تر خورده می شود، بو ندارد و طعم شیرینی دارد! انسان ها از گذشته های دور با شناخت و دسته بندی این نوع از گیاهان دارویی تلاش می کنند که فراورده های مختلفی را برای مصارف افراد تهیه کنند. در این میان استانهایی که پایه صنعتی دارند به لحاظ ویژگی صنعت در این زمینه موفقتر هستند اما استانی مانند استان فارس که پایه اقتصادش بر کشاورزی است کمتر میتواند ارزش افزوده ایجاد کند. به گفته وی پس از آن سیر حالت ژلهای پیدا میکند، مزه آن شیرین شده و عطر و طعم متفاوتی پیدا میکند و ارزش غذایی آن نیز بیشتر میشود. به دلیل واکنشهای شیمیایی این تغییر رنگ رخ میدهد و پس از آن به سمت قهوهای میل پیدا میکند و تیره میشود. این ترشی طعم خیلی خوبی دارد و رنگ آن نیز به سرعت تیره میشود.

اگر شما این مقاله را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد سیر سیاه را از کجا بخریم بدست آورید به سایت ما مراجعه کنید.

دانلود رایگان مقاله

ایندکسر