کد تعرفه گمرکی کربنات پتاسیم ۲۸۳۶۴۰۰۰ میباشد

این نمک معدنی جاذب رطوبت میباشد و هنگامی در معرض هوا باشد، می تواند رطوبت آن را جذب کرده و به صورت محلول در بیاید. زمانی در آب حل می شود، آب خاصیت قلیایی بی کربنات پتاسیم خوراکی پیدا می کند. در شکل تماس این مخلوط مهم پوست، دیده و یا این که بلعیدن آن می تواند مشکلات متعددی ساخت کند. این دستور در اثر تحریک دستگاه تنفسی و غشاهای مخاطی آن ایجاد می شود. همین مخلوط کاربردهای بسیاری در صنعت دارد. این ادغام یونی بوده و دارای پیوندهای توانمند می باشد به همین جهت انرژی زیادی برای ذوب و جزء‌جزء‌کردن خود نیاز دارد. یک ترکیب معدنی و سپید رنگ هست که در آب محلول است. این جنس از یک دلیل پرورشدهنده برای پخت و به تیتر کمک فرآوری دانههای کاکائو به کارگیری میشود. این ماده اصلی اسم خاکستر مروارید نیز کربنات پتاسیم فرانسه شناخته می شود. کربنات پتاسیم مهم نامهایی مانند خاکستر مروارید، نمک تارتار و یا این که پتاس نیز شناخته میشود که هر دو شکل ناخالص کربنات پتاسیم هستند؛ این ناخالصی ها شامل کلرید سدیم و برخی فلزات سنگین مثل آهن و سرب هستند. اسم های دیگر این ماده عبارتند از Potash ،PotCarb و Pearlash (خاکستر مروارید)، کربنات پتاس (carbonate of potash) و نمک تارتار(salt of tartar). این ماده رطوبت هوا را جذب می کند و به همین ادله ظاهری خیس و آبکی دارد. پتاس پتاسیم گزینه نیاز گیاهان را برای تندرست ماندن و پرورش تأمین می کند. همچنین علائمی مثل استفراغ، تهوع و شکم درد را سبب می شود. میوه ها و سبزیجات، نظیر موز، سیب زمینی و اسفناج منابع بسیار مهربانی هستند. در رخ تماس اساسی چشم، چشم ها سریعا با آب مضاعف بشویید و به پزشک مراجعه کنید. در شکل ورود مقادیر مختلف از پتاسیم کربنات به باطن چشم ، حتماً چشم را اهمیت آب شست و شو دهید و بلافاصله به مرکز ها درمانی مراجعه نمایید . شیمی تجارت هورسانشیمی تجارت هورسان عرضه کننده: اسید هیدرو فلوریدریک(HF) سود پرک سود گرانول اسید فرمیک اسید فسفریک پتاس کربنات پتاس هگزا متا فسفات سیترات سدیم تری سدیم فسفات در رخ نیاز حیاتی شماره های زیر تماس حاصل فرمایید. تماس اساسی پوست سبب به ایجاد التهاب، قرمزی و سوزش می شود. از نظر تاریخی، خاکستر مروارید اهمیت پختن پتاس در یک کوره به جهت از فی مابین بردن ناخالصیها ایجاد شده است. چنانچه بخواهیم حرفه فرنگی اساسی پروتئین بالا تهیه کنیم، از کربنات پتاسیم و اگر بخواهیم رشته فرنگی دارای پروتئین ناچیز تهیه کنیم از کربنات سدیم بیشتر به کار گیری می کنیم. نقطه جوش: در دمای بالاتر از ذوب، تخریب می شود. و نقطه جوش ندارد چرا که در دماهای فراتر از نقطه ذوب، مجزاسازی و تخریب می شود. به این ترتیب در دماهای بسیار بالایی ذوب می شود. فرمول مولکولی آن K2CO3 میباشد و به طور بیشتر در تهیه و تنظیم صابون و شیشه به کار گیری می شود.

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort hovarda