افزایش سرعت لود سایت در بینگ

9 روش بهینه‌سازی سرعت سایت نکات کلیدی بالا بردن سرعت سایت شرکت نرم افزاری فیدار سئو تبریز

طبق گزارش‌های اعلام شده ۴۷ درصد بازدیدکنندگان توقع دارند که یک صفحه در دو ثانیه یا کمتر بارگذاری شود. به این ترتیب موتورهای جستجو نیز رتبه وب‌سایت را افزایش می‌دهند و به بیشتر دیده‌شدن آن کمک می‌کنند. آی مهدیار یک شرکت بازاریابی دیجیتال اعم از طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی ، طراحی و …. شرکت ما بیش از 3 سال تجربه در زمینه بازاریابی دیجیتال ، سئو و رسانه های دیجیتال دارد. حال اگر سرعت اینترنت کاربر در حد مطلوبی نباشد، قطعا این موضوع در جایگاه آن سایت تاثیری نخواهد داست. بدیهی است که مهندسین گوگل در زمان پیاده سازی الگوریتم هایشان به این موضوع فکر کرده اند.

از سال 87 در زمینه وب و بازاریابی اینترنتی در حال فعالیتم و خوشحال میشم اطلاعاتم رو با شما در میان بذارم. شاید دسترسی به امتیاز 100 درصد در ابتدا دشوار باشد و از طرفی بهبود امتیازهای جزئی به سرعت در جایگاه شما تاثیرگذار نباشند. یک طراحی مناسب، سرعت بالای سایت و راهنمای واضح بسیار اهمیت دارند. با انجام این کار باید بتوانید پی به هدف کاربر از جستجو این عبارت را ببرید. قبل از اینکه شروع به نوشتن محتوا کنید، در مورد عبارت کلیدی خود به خوبی جستجو کنید (Keyword Research). بعد از عضویت و ثبت سایت، داشبوردی در اختیارتان قرار داده خواهد شد که اطلاعات مفیدی را برایتان دربر دارد.

به عنوان مثال بهتر است از Example.com/blog به جای blog.Example.com استفاده نمایید. رتبه دوم متعلق به وب سرور لایت اسپید (LITESPEED) خواهد بود که در حال حاضر اکثر هاستینگ‌های خوب و استاندارد ایرانی از همین وب سرور استفاده میکنند که هم بروز و سرعت مناسبی داره. این عکسی که من براتون گذاشتم از لوکال هستش و از اونجایی که با زمپ وردپرس رو نصب کردم، وب سرور من رو apache نشون میده. اگر وب سرورتون لایت اسپید باشه، یکی از موارد LiteSpeed یا OLS یا OpenLiteSpeed را مشاهده خواهید کرد. سرور تا یک پهنای باند محدود توان پاسخگویی به درخواست‌ها رو داره و از یک مقداری به بعد که نتونه پاسخگو باشه، سایت شما از دسترس خارج میشه و در نتیجه باز هم کاربرانتون رو از دست خواهید داد.

لود تنبل یا Lazy Loading بدون شک تو سایت‌های پر ترافیک تأثیر مثبتی داره. BJ Lazy Load با بیش از 90 هزار نصب فعال یه افزونه محبوب تو این زمینه محسوب می‌شه. این افزونه افزایش سرعت لود سایت وردپرس‌، تمام تصاویر و محتوای صفحات رو با یک placeholder جایگزین می‌کنه. به محض نزدیک شدن کاربر به قسمتی از صفحه که OffScreen هست، محتوا بارگذاری و در نتیجه پهنای باند سایت تا حد زیادی آزاد می‌شه! بعد از نصب و فعالسازی پلاگین BJ Lazy Load، به بخش تنظیمات پیشخوان برید و BJ Lazy Load رو انتخاب کنید.

تاثیر رنگ در تجربه کاربران وبسایت اهمیت روانشناسی رنگ‌ها در طراحی سایت چگونه یک طرح رنگی برای وب سایت... در نهایت امیدواریم متوجه این موضوع شده باشید که یک سایت هرچقدر هم که خوب باشد اگر سرعت بالایی در بارگذاری نداشته باشد، یک سایت بازنده است. پس بلافاصله بعد از خواندن این نوشته بهبود سرعت سایت خود را دستور کار خود قرار دهید و این دوره جرفه ای و با ارزش را تهیه نمایید. باید بگویم یکی از بهترین افزونه ها در زمینه کش و ادغام فایل ها در سیستم وردپرس هست که بعضی اوقات از افزونه wp rocket بهتر عمل میکند. این افزونه هم نسخه رایگان دارد که می توانید از اینجا یا مخزن وردپرس روی سایت خود نصب کنید و افزونه پرمیوم نیز با تمام قابلیت ها نیز موجودست. برای بهینه‌سازی سرعت، همیشه آخرین نسخه CMS مانند وردپرس و جوملا را روی سرور نصب کنید، اما قبل از اتصال به سایت اصلی، حتما آن را روی یک محیط آزمایشی تست نمایید.

در حالت معمول حجم اون‌ها کم نیست و از طرفی هم نمی‌خواید که به‌خاطر حجم بالای عکس‌ها از طرف موتور جستجو نمره منفی بگیرید. برای دانلود و استفاده از افزونه افزایش سرعت لود سایت وردپرس از لینک زیر استفاده کنید. همه این موارد باعث شده که W3TC به یکی از بهترین افزونه های افزایش سرعت وردپرس تبدیل بشه. برای دانلود رایگان افزونه افزایش سرعت سایت W3 total cache می‌تونید از لینک زیر استفاده کنید. با ابزارهایی مثل  PageSpeed Insights ، WebPagetest یا GTmetrix می‌توانید سرعت بارگذاری وب سایت تان را تحلیل کنید.

با ادغام فایل‌های مختلف و کاهش حجم آنها، زمان بارگزاری صفحات وب کاهش می‌یابد و تجربه کاربران بهبود می‌یابد. برای این منظور، می‌توانید از ابزارهای خاصی استفاده کنید که به شما کمک می‌کنند فایل‌های جاواسکریپت، CSS و HTML را ترکیب و بهینه‌سازی کنید. فشرده‌سازی تصاویر می‌تواند نقش مهمی در بهبود سرعت بارگذاری وب‌سایت داشته باشد. با کاهش حجم تصاویر، زمان لود صفحات کاهش می‌یابد و کاربران به سرعت و راحتی بیشتری در دسترسی به محتوا دست پیدا می‌کنند. برای فشرده‌سازی تصاویر، می‌توانید از روش‌هایی مانند استفاده از فرمت‌های فشرده‌تر، تغییر اندازه تصاویر و استفاده از ابزارهای فشرده‌سازی استفاده کنید.

تا اینجای مطلب شما را با سئو بینگ و روش های بهینه سایت آشنا کردیم. حال در ادامه مطلب قصد داریم بهترین ابزارهای سئو بینگ که می توانند به شما در بهبود رتبه سایت کمک کنند را معرفی کنیم. برای اینکه بتوانید وب سایت خود را در موتور جستجوگر بینگ بهینه کنید، حتماً باید با اصول سئوی آن آشنایی داشته باشید. در ادامه مطلب شما را با نحوه بهینه سازی برای جستجوگر bing آشنا می کنیم. پر شدن بیش از حد حافظه کش سرور و یا انباشته شدن اطلاعات زیاد در پوشه کش وردپرس می تواند باعث کند شدن سرعت سایت شود.

تعداد زیادی از درخواست‌های ارسالی به سرور ممکن است زمان بارگذاری صفحات را افزایش دهد و تأثیر منفی بر تجربه کاربری داشته باشد. سیستم مدیریت محتوای وردپرس به عنوان یکی از محبوب ترین پلتفرم های جهان امروزه هزاران سایت را پوشش داده است. طراحی سایت وردپرسی یکی از بهترین راه حل ها برای داشتن یک وب سایت است. اما مدیران و کاربران سایت های وردپرسی؛ با مشکلات متعددی از نظر سرعت پایین لود صفحات درگیر هستند. یکی از مهم ترین دلایل مشکل سرعت وردپرس به سنگین شدن آن مرتبط است. وقتی با یه نگاه کلی به آمارها متوجه می‌شیم که حدود 40 درصد از بازدیدکننده‌ها، یه سایت که بیشتر از 3 ثانیه طول بکشه تا لود بشه رو ترک می‌کنن؟!

با این حال ، تصاویر با حجم زیاد نیز می توانند زمان بارگذاری سایت را به تاخیر بیاندازند. بنابراین ، یکی از ساده ترین راه ها برای افزایش سرعت لود سایت ، فشرده سازی و بهینه سازی تصاویر است. افزونه W3TC با بیش از 1 میلیون نصب فعال، یکی از بهترین فریم‌ورک‌های بهینه‌سازی عملکرد سرعت وبسایت وردپرسی شناخته می‌شه. پلاگین W3 total cache با افزایش کارایی وبسایت و کاهش زمان لود وب سایت باعث می‌شه هم کاربر با سرعت بیشتری محتوای سایت شما رو ببینه و هم سئو سایت بهبود پیدا کنه. استفاده از تصاویر کمک زیادی به بهبود کیفیت مطلب و افزایش تجربه کاربری دارد.

صاحب افزونه که توسعه دهنده خارجی هست، رضایت نداره که ما داخل ایران بریم یه بار افزونه رو بخریم و بعد بیایم تو بعضی سایت‌ها به هزاران نفر بفروشیم. نکته جالبی که باید درباره این افزونه کش بدونید این هست که سازنده این افزونه خود وردپرس (شرکت Automattic) هست. این پلاگین حدود 2 میلیون نصب فعال داره؛ پس اگه تو نصب این افزونه شک دارید، بیخیال این آمار نشید. همانطور که در عکس بالا می بینید Fully Loaded Time نوین مارکتینگ 4.6 ثانیه است که باید بهتر شود و امتیاز Page Speed Score مطابق عکس 93 است و عالی است. شما نیز سایت خود را در GTmetrix چک کنید و در صورتی که امتیاز کمی داشت از طریق روش های زیر سرعت آن را بهبود ببخشید. با انتخاب گزینه و فعال‌سازی Gzip تمامی فایل‌های موجود روی هاست سی پنل فشرده‌سازی می‌شوند؛ یعنی فایل‌های HTML، CSS و جاوا اسکریپت در یک فایل ZIP با پسوند gz.

برای اجرا هر صفحه و مشاهده آن توسط کاربر ابتدا باید قالب وردپرس اجرا شده و صفحه مورد را طراحی کند. پس هرچه قالب سنگین تر و کندتر باشد روی سرعت لود سایت و کند شدن آن هم تاثیر می گذارد. قبل از هرکار مهم است که بدانید در حال حاظر سرعت سایتتان چقدر است. بعد از اینکه به یک عدد معین رسیدیدی میتوانید به دنبال مشکلات و روش های افزایش سرعت لود شدن سایت بگردید. برای سنجش و تست سرعت سایت ابزارهای زیادی وجود دارداما ما در این مقاله 2 مورد از محبوب ترین گزینه های را معرفی خواهیم کرد. شما میتوانید از Pingdom Website Speed Test و GTmetrix استفاده کنید که هر دوی این ابزارها کاربردی و ساده هستند.

در حالی که گوگل تاثیر استفاده از کلمه کلیدی در متا تگ ها را رد کرده است، استفاده از آن ها همچنان می تواند باعث افزایش CTR شود. برخلاف گوگل، بینگ به دنبال خود کلمه کلیدی در محتوای شما می گردد نه مترادف ها و هم معنی های آن. همانند دامنه، استفاده از کلمه کلیدی در هدینگ تگ های H1 و H2 به بهبود جایگاه شما در موتور جستجو بینگ کمک شایانی می کند. باید از سایت های باکیفیت، مرتبط و دارای محتوای ارزشمند بک لینک بگیریم. حالا که از مزایای بینگ مطلع شدید، بیایید سایت خود را به بهترین شکل برای بینگ آماده کنیم.

دو ابزار رایج Pingdom Website Speed ​​Test و GTmetrix است که هر دو گزینه بسیار عالی هستند. این ابزارها می‌توانند به شما کمک کنند تا نقاط ضعف سرعت لود وب‌سایت خود را شناسایی کنید و اقدامات بهینه‌سازی را براساس نتایج آنها اعمال کنید. با استفاده از Pingdom، می‌توانید زمان بارگذاری صفحات و اجزاهای مختلف وب‌سایت خود را اندازه‌گیری کنید. این ابزار اطلاعات دقیقی در مورد زمان لود وب‌سایت و همچنین منابعی که زمان بیشتری را درخواست می‌دهند، ارائه می‌دهد. خرید سرور مجازی سرعت بالا و مدیریت شده، با ارائه خدمات مدیریت و پشتیبانی، به بهبود کارایی و امنیت سرور کمک می‌کند.

زمان لود کمتر صفحات وب منجر به تجربه بهتری برای کاربران خواهد شد. با کاهش زمان لود، کاربران به صورت سریع‌تر و راحت‌تر به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی خواهند داشت. یکی از نکات موثر در ترفندهای افزایش سرعت سایت را می توان پرهیز از قالب های نامناسب با کدنویسی های ضعیف و حجیم دانست. شما می توانید با گزینش قالب های سبکتر و حذف کردن گرافیک های سنگین و انیمیشن و حرکات یک گام به بهینه سازی سرعت سایتتان نزدیک تر شوید. در صورت استفاده از سیستم های مدیریت محتوایی همچون وردپرس و یا جوملا  به عملکرد پلاگین ها توجه کنید. برخی از پلاگین های ضعیف و نامناسب می توانند در زمان اجرا باعث افت سرعت سایت شوند.

اگر بخوام داخل همین مطلب به توضیح و پیکربندی لایت اسپید کش بپردازم، حوصله سر بر خواهد شد. در واقع تو این حالت یک صفحه از سایت شما ممکنه چندین ثانیه یا حتی دقیقه طول بکشه تا کامل لود بشه. این موضوع تجربه کاربر رو از سایت شما بد شکل میده و حتی ممکنه اگر این لودینگ خیلی طولانی بشه کاربر سایت رو ببنده و هیچ وقت هم دیگه به سایت شما برنگرده! حالا در نظر بگیرین یک سایت فروشگاهی یا خدماتی در طول روز بدون سیستم کش ممکنه چندین مشتری رو از دست بده. در حالتی که یک وبسایت سیستم کش رو نداره، هر بار برای لود صفحه‌ای از سایت شما، چندین درخواست به سرور ارسال میشه تا محتوا کامل لود بشه و به نمایش دربیاد.

وب‌سایت‌هایی که به سرعت بارگذاری محتوا می‌پردازند، به کاربران تجربه راحت و لذت‌بخشی از محتوا ارائه می‌دهند، که این امر منجر به حفظ بازدیدکنندگان و کاهش نرخ خروج می‌شود. WP Super Cache به صورت رایگان در دسترس همه هست تا با سرویس caching فوق‌العادش باعث افزایش سرعت لود سایت وردپرس بشه. افزونه WP Super Cache مثل موارد 1 تا 5 پکیج کامل نیست؛ اما به صورت تخصصی روی کش کردن سایت کار می‌کنه. همون‌طور که گفتیم کش کردن اصولی یکی از عوامل کم شدن زمان لود سایته. قالب های سنگین یا بهینه نشده می تواند تا حد زیادی سرعت سایت را بگیرد و باعث کند شدن آن شود.

کلودفلر Cloudflare به عنوان یکی از بهترین CDN های دنیا، علاوه بر افزایش امنیت، باعث افزایش سرعت سایت هم می‌شه. یه‌سری از از افزونه‌ های افزایش سرعت مثل همین WP Fastest Cache از کلودفلر پشتیبانی می‌کنن. برای نصب این CDN قدرتمند مطلبی راجع به آموزش گام به گام و نصب Cloudflare اختصاص دادیم. یکی از مشکلاتی که می تواند روی کاهش زمان بارگذاری سایت شما تاثیر بگذارد ، فایل های css و جاوا اسکریپت سایت است. همینطور یکی از مشکلات وردپرس و دیگر سیستم های مدیریت محتوا ، این است که هر بار که افزونه جدیدی را نصب می کنید ، یک فایل JS یا CSS جدید اضافه می شود. کدهای HTML، جاوااسکریپت و CSS خود را در تعداد فایل‌های کمتری ادغام کنید تا اجرای آنها بهینه شود.

در این مقاله به بررسی اهمیت بهبود سرعت لود سایت و راهکارهای سریع برای افزایش سرعت می‌پردازیم. سرعت لود شدن سایت از اهمیت بسیاری برخوردار است و تاثیر مستقیمی بر تجربه کاربران و رتبه بندی سایت در موتورهای جستجو دارد. در ادامه نیز به بررسی مهمترین پارامترهای افزایش سرعت بارگذاری وب‌سایت و راهکارهایی برای بهینه‌سازی آنها خواهیم پرداخت. همچنین شما می‌توانید برای سفارش طراحی سایت اختصاصی به لینک مورد نظر مراجعه فرمایید. سرعت لود سایت یکی از مهم‌ترین عواملی است که بر تجربه کاربری، رتبه‌بندی موتورهای جستجو و حتی نرخ تبدیل تاثیرگذار است. طبق تحقیقات، کاربران در صورت بارگذاری کند سایت به سرعت آن را ترک می‌کنند، و هر چه زمان لود بیشتر باشد، احتمال ترک سایت افزایش می‌یابد.

بنابراین به جای فراخوانی ده فایل جاوا اسکریپت ، شما به سادگی تمام فایل جاوا اسکریپت خود را در یک فایل قرار می دهید. بروزرسانی سیستم عامل، نرم‌افزارها و درایورها به بهبود امنیت و عملکرد کلی سرور کمک می‌کند. این اقدامات به معنای دریافت آخرین اصلاحات امنیتی، بهبود‌های عملکردی و افزونه‌های جدید در سیستم عامل و نرم‌افزارهای مختلف می‌باشد. با اجرای بروزرسانی‌ها، آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی شناسایی و رفع می‌شوند، که این امر به تقویت دیواره آتش و پیشگیری از حملات مخرب کمک می‌کند. البته ممکن است در مواردی که سایر سایت ها در یک هاست اشتراکی تحت حملات قرار دارند و توسط ربات ها بررسی می شوند این عملیات روی سرعت سرویس سایت شما تاثیر منفی داشته باشد. سرویس هرتزنر آلمان و در ایران شرکت هایی مانند میزبان فا ، سرور پارس و رادکام برای تهیه فضای میزبانی وب سایت عالی هستند.

انواع مختلفی از افزونه های وردپرس بهینه سازی تصویر مانند WP Smush برای وردپرس وجود دارد که می توانید برای کاهش حجم تصاویر استفاده کنید. معمولاً یک اکانت میزبانی اشتراکی، فضای سرور را بین چند شرکت به اشتراک می‌گذارند که تعداد افرادی که از سرور استفاده می‌کنند، روی سرعت وبسایت اثر می‌گذارد. اگر وب سایت شما در این شرایط قرار دارد بهتر است که یک پلن اختصاصی برای آن در نظر بگیرید. میزبان هایی هستند که هاست مشترک ارائه نمی دهند ، یعنی اینکه وب سایت شما درگیر ترافیک های اضافی از سوی سایت های دیگر نمی شود. این اقدام باعث کاهش حجم فایل‌ها و در نتیجه، افزایش سرعت بارگذاری می‌شود. اما باید توجه داشت که Minify به حدی نرود که کد برنامه‌نویسی خوانایی را از دست بدهد.

علاوه بر این، شرکت‌های موتور جستجو نیز سرعت لود سایت را به عنوان یکی از عوامل مهم در رتبه‌بندی سایت‌ها در نتایج جستجو در نظر می‌گیرند. افزایش سرعت لود شدن سایت یکی از مهم ترین مولفه های تاثیر گذار میزان بازدید ها و جلب رضایتمندی کاربران است. در مقاله مهم ترین علت‌‌‌های کند بودن و دیر لود شدن سایت به عوامل تاثیرگذار بر روی سرعت سایت پرداختیم. بدون شک ارتقای سرعت سایت یکی از گام های اصلی در راه سئو و بهینه سازی وبسایت می باشد که به طور جدی باید به آن پرداخته شود. در این بین، سرعت بارگذاری سایت شاید از تعیین کننده ترین عوامل در جایگاه یک سایت در بین نتایج باشد.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/